Duurzaamheidscafé 2013 #2 : een duurzaam feest voor 1,4 Miljoen mensen!

 

Duurzaamheidscafé 2013 #2 : een duurzaam feest voor 1,4 Miljoen mensen!

dinsdag 25 juni 2013: 20:00 - 22:00

Van eind april tot december barst Nijmegen weer van de evenementen, met als jaarlijks hoogtepunt de 4 daagse feesten en als afsluiter de Zevenheuvelenloop.

Hoe verhouden deze evenementen zich eigenlijk met de duurzaamheidsgedachte?

Gaan evenementen en duurzame ontwikkeling wel samen? Wordt het evenement er leuker of juist minder leuk door? En worden onze pilsjes daardoor niet duurder? Welke mogelijkheden bieden dergelijke grote evenementen om duurzame ontwikkeling een stap verder te helpen?

Allemaal vragen die tijdens het komende Duurzaamheidscafé aan de orde zullen komen.

Ronald Veerbeek (Zevenheuvelenloop),Teddy Vrijmoet (4 daagse feesten), Jan Paul Kimmel (HASKoningDHV) en Stephan La Haye (Stichting Milieukeur) presenteren en debatteren over hun visie, plannen en ervaringen.

De avond wordt begeleid door Maarten Barckhof (Synerco Communicatie) en Bert Lagerweij (LeD events).

Bent u organisator of leverancier van een evenement? Of bent u een regelmatige bezoeker? U bent van harte welkom bij het Duurzaamheidscafé om uw mening te geven over hoe u aankijkt tegen duurzaamheid tijdens de festivals.

Locatie: zaal 7 van Lux aan de Mariënburg 38, Nijmegen.

Entree: is gratis, maar er dienen wel kaarten te worden aangeschaft (via www.lux-nijmegen.nl) of op de avond zelf afgehaald bij Lux (mits er nog plaats is). Er is plaats voor maximaal 200 aanwezigen.

Het Duurzaamheidscafé  is een programma van de Gemeente Nijmegen, LUX, de Radboud Universiteit Nijmegen, het UMP en Urgenda/Conbuquest. Het wordt mogelijk gemaakt door de ARN en de gemeente Nijmegen.

Voor nadere informatie over de organisatie van het Duurzaamheidscafé kunt u contact opnemen met Bert Lagerweij van Urgenda en Conbuquest, telefoon 06 – 132 111 79.

Kaart wordt geladen...

Pin It on Pinterest

Share This