Duurzaamheidscafé 2018 #4: Mobiliteit

Hoe ga jij naar werk, school, familiebezoek of vakantie?

En als het op de fiets is, zorg dan dat je de Ring Ring app hebt geïnstalleerd!

GEÏNTERESSEERD IN HET VERSLAG VAN DIT CAFÉ? KIJK HIER

Mobiliteit, daar kan iedere inwoner van Nijmegen over meepraten en -doen. Want je gaat naar school, of naar werk, naar familie, vrienden, naar feesten of op vakantie naar andere landen. Je wandelt, fietst, rijdt auto, gaat met bus, trein of vliegtuig. Ook breng je heel wat goederen in beweging; je koopt bij een webshop, doet boodschappen in de supermarkt, gaat shoppen of laat je avondmaaltijd thuisbezorgen.

Ruud Koornstra over Mobiliteit van de toekomst

Tijdens het Duurzaamheidscafé van 24 april komt Ruud Koornstra vertellen hoe de mobiliteit van de toekomst eruitziet. Ruud Koornstra is de eerste Energiecommissaris van Nederland.

Diezelfde avond vertellen ook veel Nijmegenaren hoe ze zelf anders op weg zijn gegaan.

Kom luisteren of vertellen, we wisselen graag verhalen uit. Dit Duurzaamheidscafé is bij ROC Mobiliteit en Logistiek op de Energieweg. Op de parkeerplaats voor het gebouw kun je ook elektrische auto’s en fietsen bewonderen.

Challenges

Uiteraard gaan we in op de Challenges die de werkgroepen Mobiliteit hebben neergezet. Zo presenteert de werkgroep ‘Elektrisch (deel)rijden’ in een korte pitch de resultaten. De Challenge ‘Uit de auto op de fiets’ laat zien hoe je kunt fietsen voor het goede doel.

Dé Groene Prijsvraag

Tijdens deze avond worden de winnaars van de 2e ronde van Dé Groene Prijsvraag bekendgemaakt. Heb je ook meegespeeld? Dan behoor je misschien wel tot de winnaars!

Nog niet meegespeeld? Tot 15 april kun je nog meedoen. De 3e ronde start vanaf 1 mei.

Praktische informatie:

Datumdinsdag 24 april 2018
Tijd20.00 – 22.00 uur
LocatieROC Mobiliteit en Logistiek, Energieweg 25, Nijmegen
Bekijk hier de kaart.
EntreeprijsGratis kaarten te verkrijgen via deze link